Dostava

 

Dostava

 

Prodavatelj mora naručenu robu isporučiti u roku od 10 dana, osim u slučaju da robu prodavatelj trenutačno nema na skladištu.

Ako proizvod imamo na zalihama isti će kupcu biti isporučen u roku  od 1-4 dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti prodavatelja i kupca).

U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) sprječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navedenom vremenu ,kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 5,31€ bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca

Narudžbe u vrijednosti iznad 59,73 € pa nadalje su oslobođene plaćanja dostavnih troškova unutar Hrvatske.

Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja.

Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.

Potvrdu o uplati možete poslati na:

Kupac ima pravo na zamjenu robe ili povrat novčanih sredstava  u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna,a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe.

Više informacija o reklamacijama,zamjeni robe te povratu novčanih sredstava pronađite ovdje  pod točkom   2.4.Reklamacije i prigovori

Trenutno nemate proizvoda u košarici!
0