Dostava

 

Dostava

1.opcija-dostava na adresu

Prodavatelj mora naručenu robu isporučiti u roku od 10 dana,osim u slučaju da robu prodavatelj trenutačno nema na skladištu.

Ako proizvod imamo na zalihama isti će kupcu biti isporučen u roku  od 1-4 dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti prodavatelja i kupca).

U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) spriječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navednom vremenu ,kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiskan i iznosi 30,00kn ( osim ako je odabrana opcija “plaćanja pouzećem” gdje trošak dostave iznosi 36,00kn zbog naknade opcije “plaćanje pouzećem”) bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca

Za narudžbe manje vrijednosti od 450,00kn ,troškovi dostave se plaćaju u fiksnom iznosu od: 30,00kn.

Narudžbe u vrijednosti iznad 450,00 kn pa nadalje su oslobođene plaćanja dostavnih troškova unutar Hrvatske(plaća se isključivo dodatnih 6,00kn kao naknada zbog plaćanja pouzećem ako  je odabrana opcija plaćanja “plaćanje pouzećem”).

Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja.

Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.

Potvrdu o uplati možete poslati na:

Kupac ima pravo na zamjenu robe ili povrat novčanih sredstava  u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna,a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe.

Više informacija o reklamacijama,zamjeni robe te povratu novčanih sredstava pronađite ovdje  pod točkom   2.4.Reklamacije i prigovori

2.opcija-osobno preuzimanje na adresi
(isključivo za Zagreb i okolicu):

Bolnička cesta 34A, 10 090 Zagreb

Radno vrijeme:
Radni dan 8:00-16:00

Sve plaćene narudžbe možete preuzeti već sljedeći radni dan  na gore navedenoj adresi.
U imamsve.hr ne postoji mogućnost plaćanja na licu mjesta.

Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem internet bankarstva ili kartičnog plaćanja.

Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja neće biti moguće preuzeti u imamsve.hr

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i osobnu iskaznicu.

Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.

Have no product in the cart!
0